O nama

Dragomir Horvat

Majstor Karate-a, Wing Tchun-a, Chi Kung-a, Hapkida, Combat Jitsu-a, Krav Mag-a, licencirani bodybuilder. Od 1996. vodi klub borilačkih vještina sa bioenergetskim tretmanima i sličnim radionicama. Također, godinama trenira Shorin Ji Kenpo i druga tradicionalna kineska oružja.

Voditelj Kung Fu kluba “Ideja” rođen je 29.07.1960. godine. Od 1975. neprekidno podučava razne borilačke i energetske vježbe sa Dalekog istoka. Licencirani je instruktor Chi Kunga i Tai Chi Chuana u kojemu je nosioc 2. majstorskog stupnja. Od ostalih borilačkih vještina nosioc je 1. dana (majstorskog stupnja) u Karate-u, počasni je majstor Hapkido discipline sa 2. majstorskim stupnjem. Dragomir je također majstor Kung Fu Shu-a (skup svih tradicionalnih borilačkih vještina na području Kine) u kojemu posjeduje 1. majstorski stupanj. Jedan je od rijetkih kojima je Federacija odobrila da samostalno vode demonstracije energetskih vježbi (Chi Kung, Tai Chi Chuan) disciplina.

image-2b8ee725ae59537b0b699bb2706d27169a607b2e8643c081cbe0b283a9740664-V
Dragomir Horvat

Davor Predavec 

Shiki Ryoho Reiki Majstor, terapeut pomoću BARS metode, te energetske medicine i masaže. Poznaje osnove anatomije, energetskih meridijana i točaka na tijelu te tehnika disanja i yoge. Koristi se znanjem iz više tehnika koje je savladao kako bi svakoj osobi pomogao u iscjeljenu viših i nižih energetskih razina: od mentalnih obrazaca, bolova u tijelu te ostalih energetskih blokada.

Intuitivni terapeut rođen je 18.01.1991. Osim energetskih tretmana održava i radionice na različite tematike vrlo važnih za svijet današnjice. Aktivni je spisatelj vlastitih članaka na portalima http://www.portal3svijesti.org/, http://www.atma.hr, http://www.ad-astra.com.hr, http://www.magicus.info/ te http://www.putunutarnjemoci.wordpress.com. Sudjeluje na raznim radionicama radi vlastite edukacije koje će kasnije biti predstavljene svima koji su voljni sudjelovati na takvima. Specijaliziran je također za tehničku domenu telekomunikacija i računala, koje je završio uz energetske tehnike iscjeljivanja.

Profile edited

Oglasi